verksamhetstudent.gif

Student

Studentprästerna är till för dig som är student eller anställd vid Lunds universitet. Studentprästerna håller gudstjänster och tar emot för enskilda samtal. Studentprästerna i Lund är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Svenska Missionskyrkan. Mer information finns på bloggen

{Det trodde du inte}
Våren 2013 är den sista aktiva terminen för Svenska kyrkan i Lunds studentprojekt {Det trodde du inte}. Vi vill tacka alla er som har som har deltagit i våra arrangemang och som följt oss på facebook och instagram!
Under hösten 2013 skriver vi en rapport om våra erfarenheter. Vi kommer att finnas kvar här på webben och på facebook, hör gärna av dig med tankar, synpunkter och frågor. Läs mer om oss på Svenska kyrkan i Lund.  Vi finns också på facebook.com/dettroddeduinte och Instagram/dettroddeduinte.