gtj_forbon.jpg

Mässa av, med och för ungdomar

En söndagseftermiddag i månaden firas en mässa i Lunds domkyrka av, med och för ungdomar.

Välkommen till en mötesplats av och med ungdomar från Lundatrakten. I Domkyrkan firas varje månad en mässa av, med och för ungdomar. I mässan medverkar ungdomar med en dialogpredika, solomusik, delande av en livsberättelse, förbön, kompmusik till psalmerna, duka nattvardsbordet och utdelandet av nattvarden. Vid varje tillfälle samlas ca 100 personer på mässan – allt ifrån konfirmander till sistaårsgymnasister. Mässan börjar klockan 15.30 i Domkyrkans dopkapell. Mässan arrangeras av Domkyrkoförsamlingen i samverkan med gymnasieprästerna i Lund. Vi fyller på listan nedan med nya namn allt eftersom terminens schema blir klart.

Hösten 2014
Söndagen den 7 september Avalanche inspirerad av Heather Nova