Ozzy, Kent, Gud och Domkyrkan

Vill du prova saker du tidigare inte har gjort och samtidigt konfirmeras i 870-åriga Lunds domkyrka? Under året i De 24 äventyren får du följa med på en resa från universums kant rakt in i djupet av ditt eget hjärta.

Domkyrkans konfirmandarbete heter De 24 äventyren och har två grupper som startar hösten 2015: Classic och Sommar. Läs mer nedan och skicka e-post till Fredrik Beverhjelm för anmälan och ytterligare information.

Med hjälp av Lady Gaga, Justin Bieber, Ozzy Osbourne, Johnny Depp, tornuppstigning i Domkyrkan, gummibibeln, grottorientering, Twilight och egna erfarenheter får du vara med om en resa från universums yttre gräns rakt in i ditt eget hjärta. Vad är det att vara ung? Vad är det att vara kristen? Du möter prästen Fredrik Beverhjelm, församlingspedagogen Maria Johnsson och ett 60-tal ledare som är något eller några år äldre än du själv. Oavsett vilken av våra grupper du väljer får du fira gudstjänst och konfirmeras i 870-åriga Lunds domkyrka. Gudstjänsternas görs av, med och för ungdomar och är alltid fyllda av bra livemusik.

De 24 äventyren blev genom Fredrik Beverhjelm och Rickard Bonnevier utsedda till “Årets förnyare” i Svenska kyrkan 2011. Fredrik och Rickard har dessutom utarbetat en särskild konfirmandbibel, “Gummibibeln” som en mycket hög andel av Sveriges alla konfirmander använder.

24 ÄVENTYREN CLASSIC
24 äventyren Classic är en grupp som träffas varje tisdagskväll på Domkyrkoforum kl 16.30-19.00 från början av september 2015 fram till konfirmationen i början av maj 2016
(lovveckor undantagna). Dessutom har vi fyra heldagar tillsammans och två helgläger (fredag-söndag) på Åhusgården. Ingen kostnad.
40 platser.

konfirmander7

konfirmander11

24 ÄVENTYREN SOMMAR
Sommargruppen har några enstaka träffar under våren 2016, bland annat ett dygnsläger i mars. Huvuddelen av konfirmandtiden är förlagd till 2016 års sommarlovs tre första veckor, varav en vecka på läger. Konfirmation i Domkyrkan i början av juli. Lägeravgift: 1500 kronor.

Skicka e-post till Fredrik Beverhjelm för anmälan och ytterligare information.

Se och lyssna mer!

Lyssna på 24 Äventyrens spellista på Spotify!