Studenter får förhandvisning av Änglarnas andel

2012-10-26 11:03 av | Lämna kommentar

Filmen Änglarnas andel av regissören Ken Loach handlar om Robbie, som är arbetslös och på väg mot en mörk framtid, när han för första gången får hålla sin nyfödde son.

Där och då svär han att den lille pojken ska få ett bättre liv. Filmen följer sedan Robbie, som visar sig ha näsa för fin whisky, och hans vänner på deras jakt på ovärderlig single malt. En komedi som ändå rymmer både mörker och samhällskritik.

Den 8 november klockan 19 är det förhandsvisning för studenter av filmen Änglarnas andel. Plats är Kino i Lund. Du hämtar gratis biljetter på Kino mot uppvisande av giltigt studentleg. Efter filmen är det fika och eftersnack i Domkyrkoforum. Välkommen! www.kino.nu

Det trodde du inte är ett projekt som drivs av Svenska kyrkan i Lund och riktar sig till studenter vid Lunds universitet. Projektet vill under åren 2011-13 skapa nya mötesplatser och kommunikationsvägar mellan Svenska kyrkan och studenter i Lund. Det vill säga var kan studenten i Lund och Svenska kyrkan mötas?

facebook.com/dettroddeduinte
www.svenskakyrkan.se/lund

Denna artikel har inga kommentarer.